Skip to content

Na kontaktoni

Kërkoni një konsultim të personalizuar.

Shënime: Nëse pas konsultimit diçka nuk ju bind, e kuptojmë plotësisht. Vendimi është i juaji, pa asnjë presion. Megjithatë, besojmë se informacioni dhe njohuritë që ndajmë do të jenë të vlefshme, qoftë se vendosni të punoni me ne apo jo.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cilat shërbime po kërkoni?
Jemi të entuziazmuar për mundësinë për të punuar me ju dhe për të çuar markën tuaj në nivelin tjetër. Së shpejti do të kontaktojmë me ju për të diskutuar detajet e projektit tuaj dhe për të ju ofruar një zgjidhje të personalizuar dhe me cilësi të lartë që përshtatet me nevojat tuaja.
Cilat janë nevojat tuaja për shtypje, dizajn dhe marketing?

Orari i zyrës

Ekipi ynë është i disponueshëm për të zgjidhur çdo dyshim dhe për t’ju këshilluar brenda këtyre orareve.

Nëse këto orare nuk përputhen me nevojat tuaja, mos ngurroni të na informoni. Ne punojmë për të ofruar fleksibilitet dhe mund të organizojmë një takim jashtë orarit tonë të zakonshëm për t’ju shërbyer.

E Hënë deri E Enjte

Mëngjeset nga 09:00 deri në 14:00 | Takime jashtë orarit me paralajmërim.

Email

Në Colorprinter, kemi disa adresa emaili për të garantuar komunikim të efektshëm dhe të saktë. Ju ftojmë të përdorni adresën e duhur të emailit për konsultën tuaj, duke siguruar kështu një përgjigje të shpejtë dhe të drejtpërdrejtë nga departamenti përkatës.

info@colorprinter.al (Kontakt i përgjithshëm)
botime@colorprinter.al (Shërbime editoriale)
dizajn@colorprinter.al (Dizajn grafik)

* Ju lutemi, vini re se nuk do të pranohen komunikime përmes WhatsApp apo shërbimeve të tjera të mesazheve si mjetet zyrtare të kontaktit.

Punëtoritë: Specializim dhe përsosmëri

Në kërkimin tonë të vazhdueshëm për të ofruar cilësinë më të lartë dhe për të përmbushur afatet më të ngushta, Colorprinter ka punëtori të specializuara në linja të ndryshme produkti. Çdo punëtori reflekton përkushtimin tonë ndaj artit të shtypjes dhe angazhimin tonë për përsosmëri.

  • Andaluzia (Spanjë) – Specializim në shërbime editoriale dhe paketim.
  • Saksionia (Gjermani) – Përqendrim në materiale promocionale.
  • Silëzia (Poloni) – Ekspertizë në papeleri korporative.

Këto punëtori, të vendosura strategjikisht në Evropë, janë zemra e prodhimit tonë, ku tradita artizanale bashkohet me inovacionin teknologjik për të krijuar produkte që jo vetëm përmbushin, por tejkalojnë pritjet e klientëve tanë.